در این جلسه ، ما می خواهیم گزینه های مربوط به منوی File را ارائه دهیم. هنگامی که شما در حال ایجاد یک طرح هستید یا به عبارت دیگر در حال ایجاد یک پروژه هستید و در پایان می خواهید پروژه در سیستم شما یا در همان رایانه ذخیره شود ، باید از گزینه SAVE استفاده کنید. در کنار گزینه save گزینه دیگری وجود دارد که SAVE AS نام دارد.

به عنوان مثال ، پس از کلیک روی گزینه Save as ، منوی مربوط به این گزینه برای شما نمایش داده می شود.
اما تفاوت این دو گزینه چیست؟ چه زمانی باید از گزینه ذخیره استفاده کنیم و چه زمانی باید از گزینه ذخیره استفاده کنیم! پاسخ این است: هنگامی که شما یک پرونده طراحی ایجاد کرده اید و یا یک پرونده را تغییر داده اید و می خواهید تغییرات و طرح هایی که ایجاد می کنید در همان پرونده ای که روی آن کار می کنید ذخیره شود ، باید باید از گزینه ذخیره استفاده کنید. وقتی می خواهید تغییرات در پرونده جدید و پرونده اصلی شما سالم بماند ، از گزینه Save As استفاده کنید.

دیدگاه بگذارید